Guide - Så bokar ni bröllopstårtan.

Ring oss gärna på tel: 08-52021080 eller 073-6675430 för att se att just Ert datum är tillgängligt för fler bröllopsbeställningar.
Vi blir fort fullbokade och rekomenderar att ni bokar plats så snart ni är säker på att ni vill ha tårtan från oss. Gärna flera månader i förväg för att vara säker på att få tårtan av oss.
Det går bra att lägga en prelliminär bokning.

Spara ned beställningsformuläret och Informationsbroschyren.
Fyll i formuläret och maila det till: info@chokladhuset.com alt. posta det till oss: Änggatan 5, 14950 Nynäshamn.


 Steg 1

Ta kontakt med oss för att se så vi har möjlighet att göra er bröllopstårta det datum ni önskar. Vi behöver veta storlek på tårtan dvs ungefärligt antal bitar ni önskar. (Senast 5 dagar innan utsatt datum behöver vi exakt antal bitar.)  Vidare behöver vi veta om ni hämtar eller önskar tårtan levererad. 

Om ni redan i detta läge vet vilken modell (ställning) ni önskar så bokar vi även den för er. Vi har tyvärr ett begränsat antal av varje tårtställning varför ”först till kvarn” gäller.  

Steg 2

Maila, posta eller ta med det ifyllda beställningsformuläret till oss, (ni finner det här ovanför).

Steg 3

Vi bokar in en tid för konsultation samt provsmakning där vi bestämmer hur just er bröllopstårta skall utformas och smyckas.
Smakproverna får ni ta med er hem för avsmakning och kan i lugn och ro avgöra vilken fyllning ni vill ha.
Ta gärna med er information och telefonnummer till florist och restaurang/cateringföretag ni anlitar i samband med bröllopet, samt färgprover och bilder. 

Vid leverans behövs även kontaktuppgifter till er ansvarige under bröllopsdagen/kvällen för att garantera leverans i rätt tid. 

Fundera kring vad ni önskar ha överst på tårtan. Vi har många olika toppdekorationer (t ex brudpar) att välja på. Om ni hellre önskar en handgjord dekoration på toppen ordnar vi på det. 

Till sist vill vi informera om att tårtställningen måste lämnas tillbaka till oss senast måndagen veckan efter bröllopet för att inte riskera att brudparet helgen efter ska stå utan bröllopstårta. Se villkor & leverans samt vanliga frågor 

Priser
Priset för bröllops-tårtorna är ca 89 kr per bit.
Andra priser gäller för så kallade ”bakelse-bröllopstårtor” beroende på utformning.
Be gärna om en offert om det är något särskilt ni önskar.
I priset ingår tårta, dekorationer, smakprover, konsultation samt hyra av tårtställning. 

 

Hjärtligt välkommen med Er beställning!