Priser och bokning av bröllopstårta.

Pris för bröllops-tårtorna är ca 89 kr per bit. 
Andra priser kan gälla beroende på utformning och tidsåtgång för dekorationer.
Be gärna om en offert om det är något särskilt ni önskar. 
I priset ingår tårta, dekorationer, smakprover, konsultation samt hyra av tårtställning. 

 

Våra olika tårtfyllningar hittar ni under fliken tårtor.
Vi är också öppna för Era förslag och önskemål kring tårtfyllningar och tar självklart fram smakprover till er på de fyllningar ni tycker verkar godast.

Alternativ till allergiker kan ordnas, (dock hanterar vi nötter, mandel och vetemjöl/gluten i lokalen så spår av dessa livsmedel förekommer i våra bakverk) 

 

Steg 1
- Ta kontakt med oss för att se så vi har möjlighet att göra Er bröllopstårta det datum Ni önskar. Vi behöver veta storlek på tårtan dvs ungefärligt antal bitar samt om ni önskar tårtan levererad eller hämtar själv. 
Om ni redan nu vet vilken modell (ställning) ni önskar så bokar vi även den för er. Vi har ett begränsat antal av varje tårtställning varför ”först till kvarn” gäller.  

 

Steg 2
- Vi bokar in en tid för konsultation samt provsmakning där vi bestämmer hur just er bröllopstårta skall utformas och smyckas.
Ta gärna med information och telefonnummer till florist och restaurang/cateringföretag ni anlitar i samband med bröllopet, samt färgprover och bilder. 

Vid bokning av leverans behövs även kontaktuppgifter till er ansvarige under bröllopsdagen/kvällen för att garantera leverans i rätt tid. Observera att tårtställningen måste lämnas tillbaka till oss senast måndagen veckan efter bröllopet. Se villkor.

Varmt välkommen med Er beställning!