Chokladhuset i Nynäshamn söker konditor med passion för choklad.

Fast, tillsvidaretjänst, heltid.

Vi söker dig som är van att jobba självständigt, är kunnig, driven, noggrann och positiv. Gillar högt tempo och är stresstålig.

Du är van att jobba i professionell produktionsmiljö inom livsmedelshantering.

En utbildning eller bakgrund som konditor/bagare, eller chocolatier är önskvärd, men rätt person kan vi även tänka oss att lära upp.
I tjänsten ingår främst arbete i vårt chokladeri/konditori, men då vi är en liten arbetsplats behövs det även uppbackning i butiken/caféet emellanåt.

Vi tillverkar allt från grunden, så dina arbetsuppgifter kan vara allt från att tillverka chokladpraliner, konfektyr, tryfflar, tårtor, desserter, glass och kakor, till framställning av ”skräddarsydda” bröllops/dop- och specialtårtor med sockerblommor/dekorationer.

Givetvis ÄLSKAR du choklad och brinner för att ta Chokladhuset till nya höjder i chokladvärlden!

Chokladhuset är ett mindre företag med få anställda och har en familjär och trivsam stämning. Här hjälps vi åt med allt och jobbar tillsammans. Vi jobbar i gemensamt team men under eget ansvar på ett snabbt och effektivt sätt.

Chokladhuset grundades 1996 och har butik och chokladcafé bara ett stenkast från hamnen i vackra skärgårdstaden Nynäshamn.

Vi är kända för våra tydliga smaker samt vårt mångåriga samarbete med Nobel Nightcap, dit vi gör unika chokladpraliner varje år med kreativa smakkombinationer.

Vi eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, med de bästa råvarorna och allt vi tillverkar innehåller choklad.

Kika gärna in på vår Facebook och Instagram för att få en känsla för vilka vi är och vad vi gör.

Arbetstid: Enl. ök, dagtid, helger kan förekomma.

Lön enl avtal
Tillträde enl. ök.
Omfattning 100%, provanställning, tillsvidare.
Bostad kan ordnas.

Intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt konditor för oss.

Känner du igen dig eller känner någon som passar in på beskrivningen?

Mejla då CV och personligt brev till: info@chokladhuset.com